Online auto-onderdelen voorraad

Online auto-onderdelen vindt u via Onderdelenlijn.nl. Naast de welbekende "de Onderdelenlijn" beheert Autonet B.V. ook de grootste gebruikte online auto-onderdelen voorraad van Europa. Autonet B.V. automatiseert het grootste gedeelte van de auto-demontage bedrijven in Nederland. Het speciaal voor de auto demontage geschreven pakket "automate" staat geïnstalleerd bij ruim 200 bedrijven in Nederland. Het voorziet in alle wensen van een professioneel auto-demontage bedrijf vanaf de standaard autorecycling tot de boekhouding aan toe.

Het melden van een voertuig geschiedt in het pakket "automate" en de bruikbare auto-onderdelen worden herleidbaar gedemonteerd en in voorraad genomen. Voorzien van barcode worden de auto-onderdelen op locatie gescand in het magazijn.

Autonet B.V. maakt deze online auto-onderdelen voorraad realtime beschikbaar op het internet. Dit betekent dat elk auto-onderdeel wat in voorraad opgenomen wordt bij onze aangesloten auto-demontage bedrijven direct zichtbaar is op het internet. Niet alleen op Onderdelenlijn.nl maar ook op hun eigen website kunnen bezoekers makkelijk controleren of het auto-onderdeel dat gezocht wordt voorradig is.

Op de Onderdelenlijn.nl worden al deze voorraden gezamenlijk getoond wat er voor heeft gezorgd dat er op dit moment 5.661.364 auto-onderdelen online te vinden zijn!

In de toekomst zullen er nieuwe mogelijkheden beschikbaar worden en streven we ernaar de grootste en 1e webwinkel van Europa te worden waar een ieder snel en gemakkelijk aan goedkopere en kwalitatief goede gebruikte auto-onderdelen kan komen.

Nieuw kan altijd nog!