Peugeot 206 SW (2E/K) 1.4 16V Raamlikkers

Peugeot 206 SW (2E/K) 1.4 16VGezocht met kenteken 06-NT-XBPeugeot 206 SW (2E/K) 1.4 16VCombi/o, Benzine, 1.360cc, 65kW (88pk), FWD, ET3J4; KFU, 2003-10 / 2007-03

Filters


Wat houdt "match-kans" in:

Aan het kenteken van een auto "hangen" diverse technische specificaties.

Deze specificaties worden, indien mogelijk, vergeleken met de onderdelenvoorraad van de  aangesloten bedrijven. Indien er een overeenkomst is, geven wij dit aan met een match-kans.

Een match is te allen tijde een indicatie. Neem daarom altijd contact op met de aanbieder van het onderdeel, alleen zij kunnen u met zekerheid vertellen of een onderdeel 100% geschikt is voor uw auto.

Match kans

Media

Prijs

Bouwjaar
20012006

Garantie

Deuren

Uitvoering

Plaats

Merk onderdeel

Artikelnummer

Classificatiecode


KwaliteitsZorg Demontage (KZD) is een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem voor de voertuigdemontagebranche.

KZD 1; Demontagebedrijven voldoen aan alle wettelijke voorschriften en eisen die in de voertuigdemontagebranche van toepassing zijn, alsmede aan eisen op het gebied van materiaalrecycling. Deze bedrijven hebben een inzichtelijk en geordend bedrijfsproces.

KZD 2; bestaat uit KZD 1 met een aantal aanvullingen. Demontagebedrijven die onderdelen verkopen, kunnen met dit niveau aantonen dat zij een betrouwbaar adres zijn om gebruikte onderdelen te kopen.

KZD 3; bestaat uit KZD 2 met een aantal aanvullingen. Het omvat alle eisen die momenteel onder meer door STIBA in het kader van de STIBA Garant Erkenning, alsmede Achmea in het kader van de Groene Polis, worden vereist.

Aanbieders
Geen aanbieders gevonden
11 Raamlikkers
Sorteer op:
de Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.