Iveco Daily Achterassen achterwielaandrijving

Bent u op zoek naar een Iveco Daily achteras achterwielaandrijving? Dan helpen wij u graag bij uw zoektocht naar dit onderdeel. Op ons platform worden op dit moment 59 Iveco Daily achterassen achterwielaandrijving aangeboden door 19 bedrijven. Het gaat hierbij om gebruikte en gereviseerde achterassen achterwielaandrijving. U kunt ons volledige aanbod gemakkelijk filteren op kenmerken zoals bouwjaar, garantie, motortype, cilinderinhoud, versnellingsbak, uitvoering en tellerstand.Lees meer

Filters


Soort
Geen aanbieders gevonden

Media

Prijs

19932018

112

Motortype

228623000

Versnellingsbak

Uitvoering

0314901

ABS

Type rem

56


Classificatiecode

Modeltypes
Geen modeltypes gevonden


KwaliteitsZorg Demontage (KZD) is een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem voor de voertuigdemontagebranche.

KZD 1; Demontagebedrijven voldoen aan alle wettelijke voorschriften en eisen die in de voertuigdemontagebranche van toepassing zijn, alsmede aan eisen op het gebied van materiaalrecycling. Deze bedrijven hebben een inzichtelijk en geordend bedrijfsproces.

KZD 2; bestaat uit KZD 1 met een aantal aanvullingen. Demontagebedrijven die onderdelen verkopen, kunnen met dit niveau aantonen dat zij een betrouwbaar adres zijn om gebruikte onderdelen te kopen.

KZD 3; bestaat uit KZD 2 met een aantal aanvullingen. Het omvat alle eisen die momenteel onder meer door STIBA in het kader van de STIBA Garant Erkenning, alsmede Achmea in het kader van de Groene Polis, worden vereist.

Aanbieders
Geen aanbieders gevonden
1

Iveco Daily achterassen achterwielaandrijving op Onderdelenlijn.nl

Alle bedrijven die bij ons platform zijn aangesloten proberen hun achterassen achterwielaandrijving zo compleet mogelijk te specificeren. Dit betekent dat bij achterassen achterwielaandrijving bijvoorbeeld wordt aangegeven wat de staat van het onderdeel is, of u garantie op het onderdeel krijgt en of er eventuele bijzonderheden op het onderdeel van toepassing zijn. Daarnaast wordt bijna ieder Iveco Daily onderdeel op onze website voorzien van een aantal duidelijke foto’s. Wanneer u interesse heeft in een bepaalde Iveco Daily achteras achterwielaandrijving die op ons platform geadverteerd staat, dan raden wij u wel aan om vooraf even contact op te nemen met de aanbieder. Zo kunt u verifiëren of het onderdeel echt op voorraad is en of het onderdeel geschikt is voor uw auto.

Zit uw Iveco Daily achteras achterwielaandrijving er niet bij?

Het kan natuurlijk dat de specifieke achteras achterwielaandrijving die u zoekt op dit moment niet in ons aanbod vermeld staat. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om een gratis aanvraag in te sturen, die wij vervolgens doorsturen naar de 149 bedrijven die bij ons platform zijn aangesloten. Zij gaan vervolgens na of zij het onderdeel voorradig hebben en zullen contact met u opnemen.

Plaats gratis een aanvraag