Mercedes B-Klasse Voorbumpers

Bent u op zoek naar een Mercedes B-Klasse voorbumper? Dan helpen wij u graag bij uw zoektocht naar dit onderdeel. Op ons platform worden op dit moment 174 Mercedes B-Klasse voorbumpers aangeboden door 17 bedrijven. Het gaat hierbij om gebruikte en nieuwe voorbumpers. U kunt ons volledige aanbod gemakkelijk filteren op kenmerken zoals bouwjaar, garantie, deuren, uitvoering, kleur onderdeel, laknummer onderdeel en mistlamp voor.Lees meer

FiltersSoort
Geen aanbieders gevonden

Media

PrijsDeuren

UitvoeringMistlamp voor


Classificatiecode

Modeltypes
Geen modeltypes gevonden


KwaliteitsZorg Demontage (KZD) is een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem voor de voertuigdemontagebranche.

KZD 1; Demontagebedrijven voldoen aan alle wettelijke voorschriften en eisen die in de voertuigdemontagebranche van toepassing zijn, alsmede aan eisen op het gebied van materiaalrecycling. Deze bedrijven hebben een inzichtelijk en geordend bedrijfsproces.

KZD 2; bestaat uit KZD 1 met een aantal aanvullingen. Demontagebedrijven die onderdelen verkopen, kunnen met dit niveau aantonen dat zij een betrouwbaar adres zijn om gebruikte onderdelen te kopen.

KZD 3; bestaat uit KZD 2 met een aantal aanvullingen. Het omvat alle eisen die momenteel onder meer door STIBA in het kader van de STIBA Garant Erkenning, alsmede Achmea in het kader van de Groene Polis, worden vereist.

Aanbieders
Geen aanbieders gevonden
1

Mercedes B-Klasse voorbumpers op Onderdelenlijn.nl

Alle bedrijven die bij ons platform zijn aangesloten proberen hun voorbumpers zo compleet mogelijk te specificeren. Dit betekent dat bij voorbumpers bijvoorbeeld wordt aangegeven wat de staat van het onderdeel is, of u garantie op het onderdeel krijgt en of er eventuele bijzonderheden op het onderdeel van toepassing zijn. Daarnaast wordt bijna ieder Mercedes B-Klasse onderdeel op onze website voorzien van een aantal duidelijke foto’s. Wanneer u interesse heeft in een bepaalde Mercedes B-Klasse voorbumper die op ons platform geadverteerd staat, dan raden wij u wel aan om vooraf even contact op te nemen met de aanbieder. Zo kunt u verifiëren of het onderdeel echt op voorraad is en of het onderdeel geschikt is voor uw auto.

Zit uw Mercedes B-Klasse voorbumper er niet bij?

Het kan natuurlijk dat de specifieke voorbumper die u zoekt op dit moment niet in ons aanbod vermeld staat. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om een gratis aanvraag in te sturen, die wij vervolgens doorsturen naar de 149 bedrijven die bij ons platform zijn aangesloten. Zij gaan vervolgens na of zij het onderdeel voorradig hebben en zullen contact met u opnemen.

Plaats gratis een aanvraag