Opel Astra Schokdempers links-achter

Bent u op zoek naar een Opel Astra schokdemper links-achter? Dan helpen wij u graag bij uw zoektocht naar dit onderdeel. Op ons platform worden op dit moment 533 Opel Astra schokdempers links-achter aangeboden door 65 bedrijven. Het gaat hierbij om gebruikte en nieuwe schokdempers links-achter. U kunt ons volledige aanbod gemakkelijk filteren op kenmerken zoals bouwjaar, garantie, motortype, cilinderinhoud, versnellingsbak, deuren en uitvoering.Lees meer

Filters


Soort
Geen aanbieders gevonden

Media

Prijs

19922020

124

Motortype

9992198

Versnellingsbak

Deuren

Uitvoering

0449588Classificatiecode

Modeltypes
Geen modeltypes gevonden


KwaliteitsZorg Demontage (KZD) is een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem voor de voertuigdemontagebranche.

KZD 1; Demontagebedrijven voldoen aan alle wettelijke voorschriften en eisen die in de voertuigdemontagebranche van toepassing zijn, alsmede aan eisen op het gebied van materiaalrecycling. Deze bedrijven hebben een inzichtelijk en geordend bedrijfsproces.

KZD 2; bestaat uit KZD 1 met een aantal aanvullingen. Demontagebedrijven die onderdelen verkopen, kunnen met dit niveau aantonen dat zij een betrouwbaar adres zijn om gebruikte onderdelen te kopen.

KZD 3; bestaat uit KZD 2 met een aantal aanvullingen. Het omvat alle eisen die momenteel onder meer door STIBA in het kader van de STIBA Garant Erkenning, alsmede Achmea in het kader van de Groene Polis, worden vereist.

Aanbieders
Geen aanbieders gevonden
1

Opel Astra schokdempers links-achter op Onderdelenlijn.nl

Alle bedrijven die bij ons platform zijn aangesloten proberen hun schokdempers links-achter zo compleet mogelijk te specificeren. Dit betekent dat bij schokdempers links-achter bijvoorbeeld wordt aangegeven wat de staat van het onderdeel is, of u garantie op het onderdeel krijgt en of er eventuele bijzonderheden op het onderdeel van toepassing zijn. Daarnaast wordt bijna ieder Opel Astra onderdeel op onze website voorzien van een aantal duidelijke foto’s. Wanneer u interesse heeft in een bepaalde Opel Astra schokdemper links-achter die op ons platform geadverteerd staat, dan raden wij u wel aan om vooraf even contact op te nemen met de aanbieder. Zo kunt u verifiëren of het onderdeel echt op voorraad is en of het onderdeel geschikt is voor uw auto.

Zit uw Opel Astra schokdemper links-achter er niet bij?

Het kan natuurlijk dat de specifieke schokdemper links-achter die u zoekt op dit moment niet in ons aanbod vermeld staat. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om een gratis aanvraag in te sturen, die wij vervolgens doorsturen naar de 149 bedrijven die bij ons platform zijn aangesloten. Zij gaan vervolgens na of zij het onderdeel voorradig hebben en zullen contact met u opnemen.

Plaats gratis een aanvraag