Versnellingsbakken met versnellingsbakcode FJJ

Bent u op zoek naar een versnellingsbak met versnellingsbakcode FJJ? Dan helpen wij u graag bij uw zoektocht naar dit onderdeel.
Op ons platform worden op dit moment 10 versnellingsbakken met versnellingsbakcode FJJ aangeboden door 9 bedrijven. Het gaat hierbij om gebruikte en gereviseerde versnellingsbakken. U kunt ons volledige aanbod gemakkelijk filteren op kenmerken zoals bouwjaar, garantie, motortype, motorcode, cilinderinhoud, versnellingsbak en aandrijving.

Filters


Soort
Geen aanbieders gevonden

Media

Prijs

20042018

312

Motortype


15912500

Versnellingsbak

Aandrijving


0178305


Classificatiecode

Modellen
Geen aanbieders gevonden


KwaliteitsZorg Demontage (KZD) is een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem voor de voertuigdemontagebranche.

KZD 1; Demontagebedrijven voldoen aan alle wettelijke voorschriften en eisen die in de voertuigdemontagebranche van toepassing zijn, alsmede aan eisen op het gebied van materiaalrecycling. Deze bedrijven hebben een inzichtelijk en geordend bedrijfsproces.

KZD 2; bestaat uit KZD 1 met een aantal aanvullingen. Demontagebedrijven die onderdelen verkopen, kunnen met dit niveau aantonen dat zij een betrouwbaar adres zijn om gebruikte onderdelen te kopen.

KZD 3; bestaat uit KZD 2 met een aantal aanvullingen. Het omvat alle eisen die momenteel onder meer door STIBA in het kader van de STIBA Garant Erkenning, alsmede Achmea in het kader van de Groene Polis, worden vereist.

Aanbieders
Geen aanbieders gevonden
1

Versnellingsbakken met versnellingsbakcode FJJ op Onderdelenlijn.nl

Alle bedrijven die bij ons platform zijn aangesloten proberen hun versnellingsbakken zo compleet mogelijk te specificeren. Dit betekent dat bij versnellingsbakken bijvoorbeeld wordt aangegeven wat de staat van het onderdeel is, of u garantie op het onderdeel krijgt en of er eventuele bijzonderheden op het onderdeel van toepassing zijn. Daarnaast wordt bijna ieder onderdeel op onze website voorzien van een aantal duidelijke foto’s. Wanneer u interesse heeft in een bepaalde versnellingsbak met versnellingsbakcode FJJ die op ons platform geadverteerd staat, dan raden wij u wel aan om vooraf even contact op te nemen met de aanbieder. Zo kunt u verifiëren of het onderdeel echt op voorraad is en of het onderdeel geschikt is voor uw auto.

Zit uw versnellingsbak met versnellingsbakcode FJJ er niet bij?

Het kan natuurlijk dat de specifieke versnellingsbak die u zoekt op dit moment niet in ons aanbod vermeld staat. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om een gratis aanvraag in te sturen, die wij vervolgens doorsturen naar de 149 bedrijven die bij ons platform zijn aangesloten. Zij gaan vervolgens na of zij het onderdeel voorradig hebben en zullen contact met u opnemen.

Plaats gratis een aanvraag
de Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.