Contactgegevens

Onderdelenlijn.nl heeft een bemiddelende functie en verhandeld zelf geen auto-onderdelen en/of voertuigen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de aanbieder.

Contactformulier

Let op: via dit formulier kunt u geen zoekopdrachten voor onderdelen plaatsenGebruik daarvoor het auto-onderdelen aanvraag of zoek in de online voorraad.

*veld is verplicht
info

Via dit contactformulier geen aanvragen plaatsen voor auto-onderdelen a.u.b.

info

Onze helpdesk maakt veelvuldig gebruik van remote-desktop om haar klanten te helpen met installaties en uitleg.

Teamviewer downloaden

Wilt u een aanvraag plaatsen?

Plaats een gratis aanvraag

PKs voor kids

Wij zijn ongelofelijk trots om bekend te mogen maken dat we dit jaar een hoofdsponsor waren van PK's voor Kids in Dordrecht. Dit is een prachtig initiatief dat nu voor het derde jaar op rij is georganiseerd, en langdurig zieke kinderen de kans biedt om even te vergeten dat ze in het ziekenhuis zijn.

Op zaterdag 13 mei 2023 gingen 50 kinderen opnieuw het water op! In supergave boten werd, tijdens Dordt in Stoom, gevaren met kinderen die langdurig onder behandeling zijn in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Alles voor een lach en een onvergetelijke dag!

Bij de Onderdelenlijn geloven we in het maken van een verschil, vooral door initiatieven te ondersteunen die de meest kwetsbaren in onze samenleving helpen. Het was heel leuk om deel uit te maken van dit inspirerende evenement.

We willen onze dankbaarheid uiten aan het Albert Schweitzer Ziekenhuis en iedereen die heeft bijgedragen aan PK's voor Kids. Dit evenement is een prachtige herinnering dat er, ondanks de uitdagingen, altijd ruimte is voor hoop, gelach en avontuur.

Samen kunnen we de wereld een beetje beter maken, één kinderlach tegelijk.

Doe Maar Duurzaam: duurzame onderdelen op Onderdelenlijn

LifestyleXperience: gebruikte onderdelen en de Onderdelenlijn