Neem contact op

De Onderdelenlijn/Proxyparts brengt vraag en aanbod samen via de website, maar is zelf geen leverancier van onderdelen. Levering, garantie en eventuele retourvoorwaarden kunnen verschillen per aanbieder. Als u vragen heeft over een product, levering of voorwaarden, neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder.

Als u op zoek bent naar een onderdeel, dan kunt u hier gratis een aanvraag plaatsen.

Aanvraag plaatsen

U kunt het onderdeel ook zelf zoeken in onze online voorraad.

Bekijk onderdelenvoorraad

De Onderdelenlijn/Proxyparts brengt vraag en aanbod samen via de website, maar is zelf geen leverancier van onderdelen. Levering, garantie en eventuele retourvoorwaarden kunnen verschillen per aanbieder.

Als u vragen heeft over een product, levering of voorwaarden, neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder. De contactgegevens van de aanbieder staan vermeld in de e-mail die u van de aanbieder heeft ontvangen of in de mail na het plaatsen van uw bestelling. Controleer uw spam folder mocht u geen mail hebben ontvangen na het bestellen.

Om uw bestellingen te bekijken kunt u inloggen met uw account. Heeft u geen account dan kunt u hieronder een account aanmaken. Uw bestellingen worden automatisch gekoppeld door middel van uw e-mail adres waarmee u heeft besteld. Als u contact met ons wilt opnemen vanwege een klacht of het contact met de aanbieder gaat niet goed, vul dan het klachten formulier in.

InloggenRegistreren

Indien u met ons contact wilt opnemen omdat u een klacht heeft en er met de aanbieder niet uit komt kunt u hier het formulier invullen.

klachten formulier

Onze diensten zijn gericht op bedrijven die de verkoop van auto-onderdelen als hun corebusiness hebben.

Als u wilt adverteren op de Onderdelenlijn/Proxyparts, vul dan het onderstaande formulier in met uw bedrijfsgegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht aan de Onderdelenlijn

Let op: via dit formulier kunt u geen zoekopdrachten voor onderdelen plaatsenGebruik daarvoor het auto-onderdelen aanvraag of zoek in de online voorraad.

*veld is verplicht