Wiki informatie voor gebruikers

Auto Wiki is nieuw op de website en bevat een verzameling van functies die naast het plaatsen van aanvragen en zoeken in de Online Voorraad tot uw beschikking staan. Sommige van deze functies kunnen u wellicht helpen bij uw zoektocht naar de juiste auto-onderdelen via de Onderdelenlijn.

Auto-onderdelen en auto merken zoeker

Op deze pagina vindt u algemene beschrijvingen van de in onze database beschikbare auto-onderdelen met bijbehorende afbeeldingen of foto's. Tevens vindt u hier een overzicht van de meest gangbare auto merken en auto modellen.

Auto-onderdelen, auto merken en auto modellen waar nog geen beschrijvingen van aanwezig zijn worden in de nabije toekomst geleidelijk aangevuld.

Motorcode zoeker

Met onze Motorcode zoeker kunt u door een auto merk en auto model te kiezen onze motorcode-database raadplegen. Deze database bevat alle motorcodes die in het verleden zijn gebruikt bij het plaatsen van aanvragen naar auto-onderdelen. In de overzichten ziet u vervolgens in welke modeljaren en met welke cilinderinhouden bepaalde motorcodes gebruikt worden. Het kan voorkomen dat motorcodes ook bij andere modellen en zelfs bij andere auto merken worden gebruikt. Deze krijgt u dan ook in de overzichten te zien.

Versnellingsbakcode zoeker

De Versnellingsbakcode zoeker werkt precies het zelfde als de motorcode zoeker alleen uiteraard op basis van versnellingsbakcodes.

Probeer de vermelde diensten en functies gewoon uit om te bekijken wat de resultaten zijn voor uw voertuig. Wellicht heeft u er iets aan tijdens uw speurtocht naar goede gebruikte auto-onderdelen via de Onderdelenlijn!