Ford Focus auto-onderdeel nodig?

Ford logo

De beste tweedehands Ford Focus onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Ford Focus te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Originele tweedehands Ford Focus onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Ford Focus nodig? Kies dan voor originele, door Ford Focus geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Ford Focus auto-onderdeel onderdelen.

Ford Focus auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Ford Focus auto-onderdeel. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een uur een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Over de Onderdelenlijn

Populaire Ford Focus onderdelen

Versnellingsbak, Trekhaak, Portier 4Deurs links-achter, Velg, Hoedenplank, Koplamp rechts, Aandrijfas rechts-voor, Achterbumper, Portier 4Deurs links-voor, Stuurbekrachtiging Pomp, Instrumentenpaneel, Motor, Portier 4Deurs rechts-achter, Katalysator, Kilometerteller KM, Voorbumper, Motorkap, Dynamo, Aircopomp, Scherm rechts-voor, Achterklep, Turbo, Buitenspiegel rechts, Scherm links-voor, Koplamp links, Additatief tank, Slotmechaniek Motorkap, Portier 4Deurs rechts-voor, Buitenspiegel links en Dekzeil Bagageruimte

Laatste aanvragen voor een Ford Focus

Rijswijk, NederlandInjector (benzine injectie) voor een 5-deurs Ford Focus Hatchback uit Mei 2012 in de kleur Zwart met een 998 cc (1.0) Benzine motor, een vermogen van 74 kW (101 pk), motorcode: M2DA
Almere, NederlandTrekhaak Module voor een Ford Focus uit Januari 2015 met met het merk: Jaeger
Drenthe, NederlandAircopomp voor een 3-deurs Ford Focus Hatchback uit Januari 2004 in de kleur Grijs met een 1.388 cc (1.4) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, een vermogen van 55 kW (75 pk), motorcode: FXDB
HELMOND, NederlandScherm links-voor voor een 5-deurs Ford Focus Hatchback uit Augustus 2005 in de kleur Grijs met een 1.388 cc (1.4) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, een vermogen van 59 kW (80 pk)
Nieuwpoort, NederlandRaammotor Portier voor een 5-deurs Ford Focus Station uit Januari 2003 in de kleur Grijs met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: FYDD, een vermogen van 74 kW (101 pk)
Geldrop, NederlandSlotmechaniek Motorkap voor een 5-deurs Ford Focus MPV uit Februari 2004 in de kleur Grijs met een 1.798 cc (1.8) Benzine motor, met voorwiel aandrijving, een vermogen van 88 kW (120 pk), handgeschakelde 5-bak
Amsterdam, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Ford Focus Sedan uit Juli 2008 in de kleur Grijs met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, een vermogen van 74 kW (101 pk), kleur onderdeel: Grijs
Goirle, NederlandHandgreep Achterklep voor een 5-deurs Ford Focus Hatchback uit Februari 2010 in de kleur Zwart met een 1.798 cc (1.8) Benzine motor, een vermogen van 92 kW (125 pk)
Dongen, NederlandKilometerteller KM voor een 5-deurs Ford Focus Station uit Augustus 2009 in de kleur Blauw met een 1.560 cc (1.6) Diesel motor, een vermogen van 80 kW (109 pk)
De Meern, NederlandInstrumentenpaneel voor een 5-deurs Ford Focus Station uit Juni 2009 in de kleur Zwart met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, een vermogen van 85 kW (116 pk)
de Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.