Ford Focus auto-onderdeel nodig?

Ford logo

De beste tweedehands Ford Focus onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Ford Focus te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Originele tweedehands Ford Focus onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Ford Focus nodig? Kies dan voor originele, door Ford Focus geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Ford Focus auto-onderdeel onderdelen.

Ford Focus auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Ford Focus auto-onderdeel. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een uur een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Over de Onderdelenlijn

Populaire Ford Focus onderdelen

Buitenspiegel links, Koplamp links, Voorbumper, Turbo, Aircopomp, Trekhaak, Achterbumper, Portier 4Deurs links-voor, Additatief tank, Portier 4Deurs links-achter, Scherm rechts-voor, Slotmechaniek Motorkap, Hoedenplank, Stuurbekrachtiging Pomp, Motorkap, Scherm links-voor, Dekzeil Bagageruimte, Dynamo, Achterklep, Buitenspiegel rechts, Kilometerteller KM, Motor, Katalysator, Portier 4Deurs rechts-achter, Versnellingsbak, Velg, Koplamp rechts, Achterlicht links, Aandrijfas rechts-voor en Portier 4Deurs rechts-voor

Laatste aanvragen voor een Ford Focus

Dordrecht, NederlandInstrumentenpaneel voor een Ford Focus Sedan uit Maart 2007 in de kleur Grijs met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, een vermogen van 74 kW (101 pk), automaat
NederlandScherm links-voor voor een 5-deurs Ford Focus Station uit Maart 2004 in de kleur Grijs met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: FYDB, een vermogen van 74 kW (101 pk), laknummer: 08
Veghel, NederlandDynamo voor een 5-deurs Ford Focus Hatchback uit Januari 2001 in de kleur Blauw met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: FYDB, een vermogen van 74 kW (101 pk), Multiriem aangedreven
Deventer, NederlandTrekhaakkogel voor een 5-deurs Ford Focus Station uit Oktober 2002 in de kleur Rood met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, motorcode: FYDD, een vermogen van 74 kW (101 pk), type: Vast
Dronten, NederlandDynamo voor een 5-deurs Ford Focus MPV uit Januari 2005 in de kleur Blauw met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, een vermogen van 74 kW (101 pk), Multiriem aangedreven
Valkenswaard, NederlandDakrail set voor een 5-deurs Ford Focus Station uit Juni 2012 in de kleur Grijs met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, met voorwiel aandrijving, een vermogen van 134 kW (182 pk)
Noord-Brabant, NederlandBinnenspiegel voor een 5-deurs Ford Focus Hatchback uit September 1999 in de kleur Groen met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: FYDA, een vermogen van 74 kW (101 pk)
Rotterdam, NederlandTandwiel dieselpomp voor een 5-deurs Ford Focus Hatchback uit November 2009 in de kleur Grijs met een 1.560 cc (1.6) Diesel motor, een vermogen van 80 kW (109 pk)
Berkel-Enschot, NederlandRadiateur voor een Ford Focus uit Juli 2004
Berkel-Enschot, NederlandKoelvin voor een 5-deurs Ford Focus MPV uit Juli 2004 in de kleur Oranje met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, een vermogen van 74 kW (101 pk)
Weesp, NederlandHoedenplank voor een 5-deurs Ford Focus Hatchback uit Maart 2012 in de kleur Grijs met een 1.560 cc (1.6) Diesel motor, een vermogen van 70 kW (95 pk)
de Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.