Volkswagen Passat auto-onderdeel nodig?

Volkswagen logo

De beste tweedehands Volkswagen Passat onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Volkswagen Passat te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Originele tweedehands Volkswagen Passat onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Volkswagen Passat nodig? Kies dan voor originele, door Volkswagen Passat geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Volkswagen Passat auto-onderdeel onderdelen.

Volkswagen Passat auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Volkswagen Passat auto-onderdeel. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een uur een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Over de Onderdelenlijn

Populaire Volkswagen Passat onderdelen

Achterlicht links, Stuurhuis, Versnellingsbak, Portier 4Deurs links-achter, Portier 4Deurs rechts-achter, Cilinderkop, Remklauw (Tang) links-achter, Dekzeil Bagageruimte, Voorbumper, Grille, Koplamp rechts, Scherm rechts-voor, Inlaatspruitstuk, Koplamp links, Turbo, Verstuiver (diesel), Rembekrachtiger, Aandrijfas links-voor, Motorkap, Portier 4Deurs rechts-voor, Achterbumper, Buitenspiegel links, Computer Motormanagement, Portier 4Deurs links-voor, Remklauw (Tang) rechts-achter, Motor, Achterklep, Katalysator, Aandrijfas rechts-voor en Scherm links-voor

Laatste aanvragen voor een Volkswagen Passat

Ampuis, FrankrijkTussenas voor een 5-deurs Volkswagen Passat Sedan uit 2003 met een vermogen van 96 kW (131 pk), versnellingsbak: 6 Econ., met 4x4 aandrijving, een Diesel motor
mijdrecht, NederlandAircopomp voor een 5-deurs Volkswagen Passat Station uit Oktober 1999 in de kleur Blauw met een 1.781 cc (1.8) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, een vermogen van 110 kW (150 pk), motorcode: APU
Hardenberg, NederlandHoedenplank voor een 5-deurs Volkswagen Passat Station uit Oktober 2015 in de kleur Zwart met een 1.395 cc (1.4) Benzine motor, motorcode: CUK, een vermogen van 115 kW (156 pk)
De Krim, NederlandScherm links-voor voor een 5-deurs Volkswagen Passat Station uit Januari 2009 in de kleur Blauw met een 1.390 cc (1.4) Benzine motor, handgeschakelde 6-bak, een vermogen van 90 kW (122 pk)
Goes, NederlandVerstuiver (diesel) voor een 5-deurs Volkswagen Passat Combi/o uit 2006 met een 1.968 cc (2.0) Diesel motor, met voorwiel aandrijving, motorcode: BKP, een vermogen van 103 kW (140 pk)
Amsterdam, NederlandAirco bedieningspaneel voor een 5-deurs Volkswagen Passat Station uit Juni 2015 in de kleur Bruin met een 1.598 cc (1.6) Diesel motor, automaat, met voorwiel aandrijving, een vermogen van 88 kW (120 pk)
Heino, NederlandAirbagring voor een 5-deurs Volkswagen Passat Station uit Maart 2011 in de kleur Zwart met een 1.984 cc (2.0) Benzine motor, met voorwiel aandrijving, motorcode: CCZ, een vermogen van 155 kW (211 pk)
Purmerend, NederlandHemel Airbag voor een Volkswagen Passat uit Januari 2016
Purmerend, NederlandPortier 4Deurs rechts-voor voor een Volkswagen Passat uit Januari 2016
Purmerend, NederlandPortier 4Deurs rechts-achter voor een Volkswagen Passat uit Januari 2016
Purmerend, NederlandVeiligheidsgordel links-voor voor een 5-deurs Volkswagen Passat Station uit Januari 2016 in de kleur Bruin met een 1.984 cc (2.0) Benzine motor, motorcode: CJX, een vermogen van 206 kW (280 pk), laknummer: B8R
Purmerend, NederlandVeiligheidsgordel rechts-voor voor een Volkswagen Passat uit Januari 2016
Purmerend, NederlandAirbag stoel (zitplaats) voor een Volkswagen Passat uit Januari 2016
Tilburg, NederlandFrontpaneel voor een 5-deurs Volkswagen Passat Sedan uit April 2011 in de kleur Bruin met een 1.798 cc (1.8) Benzine motor, een vermogen van 118 kW (160 pk), handgeschakelde 6-bak
Tilburg, NederlandFrontpaneel voor een 5-deurs Volkswagen Passat Sedan uit April 2011 in de kleur Bruin met een 1.798 cc (1.8) Benzine motor, een vermogen van 118 kW (160 pk), handgeschakelde 6-bak
de Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.