Achterbumper nodig?

 logo

De beste tweedehands Achterbumper onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Achterbumper te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Over de Onderdelenlijn:

Achterbumper

De Achterbumper vangt de eerste klap op bij een aanrijding van achter.

De Achterbumper fungeert dus eigenlijk als een soort van stootbalk zodat achterliggende delen geen of minder schade oplopen.
De meeste bumpers zijn in de kleur van de auto gespoten en bij nieuwe modellen voorzien van PDC (Park Distance Censoren). Deze censoren zorgen bij het inparkeren dat er afstand bewaart wordt en de bumper schadevrij blijft.

Originele tweedehands Achterbumper onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Achterbumper nodig? Kies dan voor originele, door Achterbumper geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Achterbumper onderdelen.

Achterbumper auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Achterbumper. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een dag een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Gebruikers van de Onderdelenlijn die een aanvraag voor een Achterbumper hebben geplaatst, deden dit ook voor een Voorbumper, Achterklep.

Populaire Achterbumper merken

Volkswagen, Opel, Mercedes, Renault, Peugeot, Ford, BMW, Toyota, Audi, Volvo, Citroen, Fiat, Nissan, Seat, Suzuki, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Mazda, Honda, Skoda, Chevrolet, Mini, Daihatsu, Alfa Romeo, Chrysler, Landrover, Saab, Subaru en Daewoo

Laatste aanvragen voor een Achterbumper

Voorst, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Volkswagen Golf Hatchback uit juni 2015 in de kleur Grijs met een 1.197 cc (1.2) Benzine motor, met voorwiel aandrijving, motorcode: CYV, een vermogen van 81 kW (110 pk), kleur onderdeel: Zilver, laknummer onderdeel: La7w
NederlandAchterbumper voor een Toyota Yaris uit september 2006 met kleur onderdeel: Grijs, laknummer onderdeel: 1F8
Kerkrade, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Mazda 3. Sedan uit maart 2005 in de kleur Grijs met een 1.598 cc (1.6) Benzine motor, motorcode: Z6, een vermogen van 77 kW (105 pk), kleur onderdeel: Licht Zilver, laknummer onderdeel: 22v
's-Heerenberg, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Volkswagen Polo Station uit februari 1999 in de kleur Blauw met een 1.390 cc (1.4) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: APQ, een vermogen van 44 kW (60 pk)
den haag, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Suzuki Swift uit 2009 in de kleur Rood met kleur onderdeel: Rood, pdc: Nee
Reeuwijk, NederlandAchterbumper voor een Volkswagen Golf uit november 2015 met kleur onderdeel: Grijs, laknummer onderdeel: B7W, pdc: 6
Almere, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Toyota Avensis Station uit augustus 2007 in de kleur Grijs met een 1.598 cc (1.6) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, een vermogen van 81 kW (110 pk)
den haag, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Suzuki Swift uit 2009 in de kleur Rood met kleur onderdeel: Rood, pdc: Nee
Geldermalsen, NederlandAchterbumper voor een Volkswagen Transporter MPV uit augustus 2015 in de kleur Wit met een 1.968 cc (2.0) Diesel motor, motorcode: CXG, een vermogen van 62 kW (84 pk)
NederlandAchterbumper voor een Audi A4 uit 2013 met kleur onderdeel: Bruin, een Benzine motor
De Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.