Achterbumper nodig?

De beste tweedehands Achterbumper onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Achterbumper te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Over de Onderdelenlijn:

Achterbumper

De <@2581A@> vangt de eerste klap op bij een aanrijding van achter.

De <@2581A@> fungeert dus eigenlijk als een soort van stootbalk zodat achterliggende delen geen of minder schade oplopen.
De meeste bumpers zijn in de kleur van de auto gespoten en bij nieuwe modellen voorzien van PDC (Park Distance Censoren). Deze censoren zorgen bij het inparkeren dat er afstand bewaart wordt en de bumper schadevrij blijft.

Originele tweedehands Achterbumper onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Achterbumper nodig? Kies dan voor originele, door Achterbumper geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Achterbumper onderdelen.

Achterbumper auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Achterbumper. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een uur een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Gebruikers van de Onderdelenlijn die een aanvraag voor een Achterbumper hebben geplaatst, deden dit ook voor een Voorbumper, Achterklep.

Populaire Achterbumper merken

Volkswagen, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Ford, BMW, Toyota, Audi, Citroen, Volvo, Fiat, Nissan, Suzuki, Seat, Kia, Hyundai, Mitsubishi, Mazda, Honda, Mini, Chevrolet, Skoda, Alfa Romeo, Daihatsu, Landrover, Saab, Chrysler, Subaru en Porsche

Laatste aanvragen voor een Achterbumper

Rotterdam, NederlandAchterbumper voor een Kia Picanto uit Maart 2005
Boxtel, NederlandAchterbumper voor een Volkswagen Polo uit December 2014 met kleur onderdeel: Wit, laknummer onderdeel: LC9A, pdc: 4
Schiedam, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Kia Picanto Hatchback uit Maart 2005 in de kleur Grijs met een 1.086 cc (1.1) Benzine motor, een vermogen van 48 kW (65 pk)
Utrecht, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Nissan Pulsar Hatchback uit April 2016 in de kleur Zwart met laknummer: GNOG197, kleur onderdeel: Zwart, laknummer onderdeel: GNOG197, een Benzine motor
Vlaardingen, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Suzuki Alto Hatchback uit Juni 2010 in de kleur Zwart met een 996 cc (1.0) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, een vermogen van 50 kW (68 pk)
Rijssen, NederlandAchterbumper voor een Hyundai I30 uit Juni 2008 met kleur onderdeel: Zilvergrijs, pdc: Ja
Schiedam, NederlandAchterbumper voor een Kia Picanto uit Maart 2005
Almere, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Ford Focus Hatchback uit Januari 2005 in de kleur Grijs met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, motorcode: FYDB, een vermogen van 74 kW (101 pk), kleur onderdeel: Grijs
Rotterdam, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Honda Civic Sedan uit Oktober 1997 in de kleur Blauw met motorcode: D15Z6, kleur onderdeel: Blauw Donker, een Benzine motor
NederlandAchterbumper voor een Iveco Daily Bestel uit 2015 met automaat, een vermogen van 96 kW (131 pk), een Diesel motor
de Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.