Achterbumper nodig?

De beste tweedehands Achterbumper onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Achterbumper te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Achterbumper

De Achterbumper vangt de eerste klap op bij een aanrijding van achter.

De Achterbumper fungeert dus eigenlijk als een soort van stootbalk zodat achterliggende delen geen of minder schade oplopen.
De meeste bumpers zijn in de kleur van de auto gespoten en bij nieuwe modellen voorzien van PDC (Park Distance Censoren). Deze censoren zorgen bij het inparkeren dat er afstand bewaart wordt en de bumper schadevrij blijft.

Originele tweedehands Achterbumper onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw nodig? Kies dan voor originele, door geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Achterbumper onderdelen.

Achterbumper auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Achterbumper. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een uur een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Over de Onderdelenlijn

Gebruikers van de Onderdelenlijn die een aanvraag voor een Achterbumper hebben geplaatst, deden dit ook voor een Voorbumper, Achterklep.

Populaire Achterbumper merken

Volkswagen, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Ford, BMW, Toyota, Audi, Citroen, Volvo, Fiat, Nissan, Suzuki, Seat, Kia, Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Mini, Honda, Chevrolet, Skoda, Alfa Romeo, Daihatsu, Landrover, Saab, Chrysler, Porsche en Subaru

Laatste aanvragen voor een Achterbumper

Spijkenisse, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Volkswagen Caddy Bestel uit Juli 2016 met een 1.968 cc (2.0) Diesel motor, met voorwiel aandrijving, motorcode: DFS, een vermogen van 55 kW (75 pk), kleur onderdeel: Zwart, pdc: 4
Rotterdam, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Audi S3 Hatchback uit December 2017 in de kleur Grijs met een 1.984 cc (2.0) Benzine motor, automaat, met 4x4 aandrijving, motorcode: DJH, een vermogen van 228 kW (310 pk), kleur onderdeel: Grijs
Elburg, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Seat Ibiza Hatchback uit Januari 2007 in de kleur Zwart met een 1.390 cc (1.4) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, motorcode: BBZ, een vermogen van 74 kW (101 pk)
Noord-Brabant, NederlandAchterbumper voor een Mitsubishi Space Star uit 2014 met kleur onderdeel: Rood, een Benzine motor
Gytsjerk, NederlandAchterbumper voor een BMW 3-Serie uit Maart 2007
Hengelo, NederlandAchterbumper voor een Mercedes E-Klasse uit Maart 2010 met kleur onderdeel: Grijs Metallic, laknummer onderdeel: 755, pdc: Ja
Vogelenzang, NederlandAchterbumper voor een 3-deurs Mini Cooper Station uit November 2013 in de kleur Zwart met een 1.598 cc (1.6) Diesel motor, handgeschakelde 6-bak, met voorwiel aandrijving, motorcode: N47C16A, een vermogen van 82 kW (111 pk), kleur onderdeel: Zwart, laknummer onderdeel: Zwart
Vogelenzang, NederlandAchterbumper voor een Mini Cooper uit November 2013
NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Kia Sportage uit 2013 met kleur onderdeel: Wit, pdc: Ja, een Benzine motor
Zuilichem, NederlandAchterbumper voor een Toyota Supra uit 1998 met kleur onderdeel: Graniet Night Blue
Dreischor, NederlandAchterbumper voor een 5-deurs Chrysler Voyager MPV uit April 2003 in de kleur Grijs met een 2.429 cc (2.4) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: 2.4L, een vermogen van 108 kW (147 pk)
de Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.