Achterklep nodig?

 logo

De beste tweedehands Achterklep onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Achterklep te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Over de Onderdelenlijn:

Achterklep

Ook wel derde of vijfde deur genoemd. De Achterklep sluit de auto aan de achterkant af en dient als deur voor de achterbak. De Achterklep is vaak voorzien van slot en wordt naar boven geopend. De Achterklep is mee gespoten in de kleur van de auto.

Originele tweedehands Achterklep onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Achterklep nodig? Kies dan voor originele, door Achterklep geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Achterklep onderdelen.

Achterklep auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Achterklep. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een dag een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Gebruikers van de Onderdelenlijn die een aanvraag voor een Achterklep hebben geplaatst, deden dit ook voor een Achterbumper.

Zie ook een Kofferdeksel.

Populaire Achterklep merken

Volkswagen, Opel, Mercedes, Renault, Peugeot, Ford, BMW, Toyota, Audi, Volvo, Citroen, Fiat, Nissan, Seat, Suzuki, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Mazda, Honda, Chevrolet, Skoda, Mini, Daihatsu, Alfa Romeo, Chrysler, Landrover, Saab, Subaru en Daewoo

Laatste aanvragen voor een Achterklep

Menen, BelgiëAchterklep voor een 5-deurs Renault Megane Break Hatchback uit april 2010 in de kleur Grijs met een vermogen van 81 kW (110 pk), een Diesel motor
Rotterdam, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Opel Omega Station uit augustus 2002 in de kleur Blauw met een 2.198 cc (2.2) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, met achterwiel aandrijving, motorcode: Z22XE, een vermogen van 106 kW (144 pk), met airco, laknummer: Z20H
Apeldoorn, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Ford Fiesta Hatchback uit april 2010 in de kleur Zilvergrijs Metallic met handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, laknummer: ZJNCWWA, een Benzine motor
Venlo, NederlandAchterklep voor een Mazda 6. uit januari 2007
Overijssel, NederlandAchterklep voor een 3-deurs Renault Clio Hatchback uit mei 2000 in de kleur Grijs met een 1.149 cc (1.1) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, een vermogen van 43 kW (58 pk), laknummer: mv632
Menaam, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Audi A3 Station uit april 2012 in de kleur Blauw met een 1.390 cc (1.4) Benzine motor, handgeschakelde 6-bak, motorcode: CAX, een vermogen van 92 kW (125 pk)
Deurne, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Seat Altea MPV uit mei 2008 in de kleur Grijs met een 1.595 cc (1.6) Benzine motor, motorcode: BSE, een vermogen van 75 kW (102 pk)
Velserbroek, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Nissan Primera Sedan uit december 2001 in de kleur Grijs met een 1.998 cc (2.0) Benzine motor, motorcode: SR20, een vermogen van 103 kW (140 pk)
Ermelo, NederlandAchterklep voor een 3-deurs BMW 3-Serie Coupe uit september 2004 in de kleur Zwart met een 1.995 cc (2.0) Diesel motor, motorcode: 204D4, een vermogen van 110 kW (150 pk), laknummer: 475
Kampen, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Ford Fiesta Hatchback uit juli 2002 in de kleur Blauw met een 1.388 cc (1.4) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: FXJA, een vermogen van 59 kW (80 pk)
De Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.