Achterklep nodig?

 logo

De beste tweedehands Achterklep onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Achterklep te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Over de Onderdelenlijn:

Achterklep

Ook wel derde of vijfde deur genoemd. De Achterklep sluit de auto aan de achterkant af en dient als deur voor de achterbak. De Achterklep is vaak voorzien van slot en wordt naar boven geopend. De Achterklep is mee gespoten in de kleur van de auto.

Originele tweedehands Achterklep onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Achterklep nodig? Kies dan voor originele, door Achterklep geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Achterklep onderdelen.

Achterklep auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Achterklep. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een dag een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Gebruikers van de Onderdelenlijn die een aanvraag voor een Achterklep hebben geplaatst, deden dit ook voor een Achterbumper.

Zie ook een Kofferdeksel.

Populaire Achterklep merken

Volkswagen, Mercedes, Opel, Renault, Peugeot, Ford, BMW, Toyota, Audi, Volvo, Citroen, Fiat, Nissan, Seat, Suzuki, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Mazda, Honda, Skoda, Chevrolet, Mini, Daihatsu, Alfa Romeo, Landrover, Chrysler, Saab, Subaru en Lexus

Laatste aanvragen voor een Achterklep

Raalte, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Hyundai I40 Station uit januari 2013 in de kleur Zwart met een 1.591 cc (1.6) Benzine motor, motorcode: G4FD, een vermogen van 99 kW (135 pk)
Lisse, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Ford Fiesta Hatchback uit januari 2007 in de kleur Blauw met een 1.299 cc (1.3) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: A9JA, een vermogen van 51 kW (69 pk)
NederlandAchterklep voor een Peugeot 3008 uit 2019 met een Benzine motor
Zeist , NederlandAchterklep voor een 5-deurs Mazda 2. Hatchback uit december 2016 in de kleur Grijs met een 1.496 cc (1.5) Benzine motor, motorcode: P5, een vermogen van 66 kW (90 pk)
Lochem, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Renault Megane Station uit december 2013 in de kleur Zwart met een 1.461 cc (1.5) Diesel motor, een vermogen van 81 kW (110 pk)
Garyp, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Peugeot 3008 MPV uit april 2010 in de kleur Grijs met een 1.560 cc (1.6) Diesel motor, met voorwiel aandrijving, motorcode: 9HR, een vermogen van 82 kW (111 pk), laknummer: ktp
Rotterdam, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Ford Fusion MPV uit december 2006 in de kleur Grijs met een 1.388 cc (1.4) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: FXJA, een vermogen van 59 kW (80 pk), laknummer: 62
Tilburg, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Renault Clio Station uit juni 2012 in de kleur Bruin met een 1.461 cc (1.5) Diesel motor, een vermogen van 65 kW (88 pk)
Eindhoven, NederlandAchterklep voor een 5-deurs Dacia Lodgy Station uit juni 2017 in de kleur Grijs met een 1.197 cc (1.2) Benzine motor, motorcode: H5F F4, een vermogen van 85 kW (116 pk)
Rotterdam, NederlandAchterklep voor een Opel Karl uit september 2016
De Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.