Motor nodig?

 logo

De beste tweedehands Motor onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Motor te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Over de Onderdelenlijn:

Motor

De Motor is de krachtbron van elke auto en zorgt voor de aandrijving van de wielen. In het geval van een auto is dit een verbrandingsmotor van het type zuigermotor.
Onder druk van de brandstof wordt de Zuiger naar beneden geduwd en door de Krukas omgezet naar een draaiende beweging. Dieselmotoren maken gebruik van zelfontbranding door middel van warmte terwijl een motoren op benzine gebruik maken van bougies (vonkjes).

De Motor is vaak het meest lucratieve onderdeel van een auto. Naast de ouderdom in jaren is het, voor de prijsbepaling, ook belangrijk om te weten hoeveel kilometer een Motor gelopen heeft.

Originele tweedehands Motor onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Motor nodig? Kies dan voor originele, door Motor geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Motor onderdelen.

Motor auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Motor. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een dag een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Populaire Motor merken

Volkswagen, Mercedes, Opel, Renault, Peugeot, Ford, BMW, Toyota, Audi, Volvo, Citroen, Fiat, Nissan, Seat, Suzuki, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Mazda, Honda, Skoda, Chevrolet, Mini, Daihatsu, Alfa Romeo, Landrover, Chrysler, Saab, Subaru en Lexus

Laatste aanvragen voor een Motor

GUIZANCOURT , FrankrijkMotor voor een 3-deurs Audi A1 Hatchback uit september 2010 met een 1.600 cc (1.6) Diesel motor, handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, een vermogen van 105 kW (143 pk)
Weert, NederlandMotor voor een 5-deurs Seat Leon Station uit juni 2013 in de kleur Wit met een 1.968 cc (2.0) Diesel motor, motorcode: CKF, een vermogen van 110 kW (150 pk)
NederlandMotor voor een 5-deurs Ford Kuga MPV uit april 2017 in de kleur Blauw met een 1.498 cc (1.5) Benzine motor, motorcode: BNMA, een vermogen van 88 kW (120 pk)
Dordrecht, NederlandMotor voor een 5-deurs Volkswagen Polo Hatchback uit juli 2009 in de kleur Wit met een 1.422 cc (1.4) Diesel motor, motorcode: BMS, een vermogen van 59 kW (80 pk)
NederlandMotor voor een 5-deurs Ford Kuga MPV uit april 2017 in de kleur Blauw met een 1.498 cc (1.5) Benzine motor, een vermogen van 88 kW (120 pk)
Maastricht, NederlandMotor voor een Peugeot Boxer Bestel uit november 2012 met een 2.198 cc (2.2) Diesel motor, met voorwiel aandrijving, motorcode: 4H03, een vermogen van 96 kW (131 pk)
NederlandMotor voor een 5-deurs Citroen C5 Station uit januari 2012 met automaat, met voorwiel aandrijving, motorcode: DT20C, een vermogen van 177 kW (241 pk), een Diesel Directe Injectie (Turbo) motor
NederlandMotor voor een 5-deurs Audi A6 Station uit februari 2007 in de kleur Zwart met een 1.984 cc (2.0) Benzine motor, motorcode: BPJ, een vermogen van 125 kW (170 pk)
Drachten, NederlandMotor voor een 5-deurs Citroen C3 Hatchback uit april 2015 met een 1.000 cc (1.0) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, motorcode: ZMZ ZM01
Tilburg, NederlandMotor voor een 5-deurs Fiat Panda Hatchback uit september 2003 in de kleur Grijs met een 1.242 cc (1.2) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: 188A4000, een vermogen van 44 kW (60 pk)
De Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.