Motor nodig?

De beste tweedehands Motor onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Motor te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Over de Onderdelenlijn:

Motor

De <@7900A@> is de krachtbron van elke auto en zorgt voor de aandrijving van de wielen. In het geval van een auto is dit een verbrandingsmotor van het type zuigermotor.
Onder druk van de brandstof wordt de <@7902X@> naar beneden geduwd en door de <@7910X@> omgezet naar een draaiende beweging. Dieselmotoren maken gebruik van zelfontbranding door middel van warmte terwijl een motoren op benzine gebruik maken van bougies (vonkjes).

De <@7900A@> is vaak het meest lucratieve onderdeel van een auto. Naast de ouderdom in jaren is het, voor de prijsbepaling, ook belangrijk om te weten hoeveel kilometer een <@7900A@> gelopen heeft.

Originele tweedehands Motor onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Motor nodig? Kies dan voor originele, door Motor geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Motor onderdelen.

Motor auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Motor. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een uur een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Populaire Motor merken

Volkswagen, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Ford, BMW, Toyota, Audi, Citroen, Volvo, Fiat, Nissan, Suzuki, Seat, Kia, Hyundai, Mitsubishi, Mazda, Honda, Mini, Chevrolet, Skoda, Alfa Romeo, Daihatsu, Landrover, Saab, Chrysler, Subaru en Porsche

Laatste aanvragen voor een Motor

Rotterdam, NederlandMotor voor een Kia Sportage uit 2006 met motorcode: RF, een Diesel motor
Kruisland, NederlandMotor voor een 5-deurs Skoda Yeti Station uit Februari 2010 in de kleur Zwart met een 1.798 cc (1.8) Benzine motor, motorcode: CDA, een vermogen van 118 kW (160 pk)
Nijmegen, NederlandMotor voor een 5-deurs Renault Clio Station uit Mei 2014 in de kleur Rood met een 1.197 cc (1.2) Benzine motor, automaat, een vermogen van 88 kW (120 pk)
Hilversum, NederlandMotor voor een 5-deurs Peugeot 308 Hatchback uit April 2014 in de kleur Zwart met een 1.598 cc (1.6) Benzine motor, handgeschakelde 6-bak, motorcode: 5F02, een vermogen van 92 kW (125 pk)
Roermond, NederlandMotor voor een 5-deurs BMW 3-Serie Sedan uit Augustus 2007 in de kleur Grijs met een 1.995 cc (2.0) Benzine motor, motorcode: N46B20B, een vermogen van 95 kW (129 pk)
Riel, NederlandMotor voor een 5-deurs BMW 3-Serie Sedan uit November 1985 in de kleur Blauw met een 2.000 cc (2.0) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, met achterwiel aandrijving, motorcode: M20, een vermogen van 98 kW (133 pk)
Ammerstol, NederlandMotor voor een 5-deurs Toyota Yaris MPV uit April 2010 in de kleur Rood met een 1.329 cc (1.3) Benzine motor, met voorwiel aandrijving, motorcode: 1NR-FE, een vermogen van 74 kW (101 pk)
Heino, NederlandMotor voor een 5-deurs Kia Sorento Station uit Juli 2004 in de kleur Wit met een 3.497 cc (3.5) Benzine Directe Injectie motor, automaat, met 4x4 aandrijving, motorcode: JC, een vermogen van 143 kW (194 pk)
Vlaardingen, NederlandMotor voor een Mercedes Sprinter uit 1999 met een Diesel motor
MIAMI, Verenigde StatenMotor voor een BMW X5 SUV uit April 2010 met met 4x4 aandrijving, een Diesel motor
de Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.