Motor nodig?

De beste tweedehands Motor onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Motor te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Over de Onderdelenlijn:

Motor

De Motor is de krachtbron van elke auto en zorgt voor de aandrijving van de wielen. In het geval van een auto is dit een verbrandingsmotor van het type zuigermotor.
Onder druk van de brandstof wordt de Zuiger naar beneden geduwd en door de Krukas omgezet naar een draaiende beweging. Dieselmotoren maken gebruik van zelfontbranding door middel van warmte terwijl een motoren op benzine gebruik maken van bougies (vonkjes).

De Motor is vaak het meest lucratieve onderdeel van een auto. Naast de ouderdom in jaren is het, voor de prijsbepaling, ook belangrijk om te weten hoeveel kilometer een Motor gelopen heeft.

Originele tweedehands Motor onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Motor nodig? Kies dan voor originele, door Motor geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Motor onderdelen.

Motor auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Motor. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een uur een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Populaire Motor merken

Volkswagen, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Ford, BMW, Toyota, Audi, Volvo, Citroen, Fiat, Nissan, Seat, Suzuki, Kia, Hyundai, Mitsubishi, Mazda, Honda, Chevrolet, Mini, Skoda, Alfa Romeo, Daihatsu, Landrover, Chrysler, Saab, Subaru en Dacia

Laatste aanvragen voor een Motor

LYON 06, FrankrijkMotor voor een 3-deurs Volkswagen Crafter Bestel uit 2013 met een 1.090 cc (1.1) Diesel motor, handgeschakelde 6-bak, met achterwiel aandrijving, motorcode: CKTB, een vermogen van 109 kW (148 pk)
LYON 06, FrankrijkMotor voor een Volkswagen Crafter uit 2013
Melles, FrankrijkMotor voor een 3-deurs Suzuki Grand Vitara SUV uit maart 2007 met handgeschakelde 5-bak, met 4x4 aandrijving, een vermogen van 95 kW (129 pk), een Diesel motor
-, NederlandMotor voor een 5-deurs Opel Zafira MPV uit juli 2005 in de kleur Grijs met een 1.598 cc (1.6) Benzine motor, motorcode: Z16XEP, een vermogen van 77 kW (105 pk)
NederlandMotor voor een 3-deurs Volkswagen Caddy Bestel uit 2007 met handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, motorcode: BLS, een vermogen van 77 kW (105 pk), een Diesel motor
Huizen, NederlandMotor voor een Audi S4 uit 2011 met een 3.000 cc (3.0) Benzine motor, motorcode: CGWA CAKA, een vermogen van 333 kW (453 pk)
Stadskanaal, NederlandMotor voor een 3-deurs Daihatsu Cuore Hatchback uit september 2008 met een 998 cc (1.0) Benzine motor, handgeschakelde 4-bak, met voorwiel aandrijving, motorcode: 1KR, een vermogen van 51 kW (69 pk)
Gelderland, NederlandMotor voor een 5-deurs Ford Transit Camper uit april 1998 in de kleur Rood met een 1.998 cc (2.0) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, een vermogen van 84 kW (114 pk)
Eindhoven, NederlandMotor voor een 5-deurs Ford Grand C-Max Station uit juli 2012 in de kleur Blauw met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: C344, een vermogen van 77 kW (105 pk)
Breda, NederlandMotor voor een 5-deurs Mercedes B-Klasse Station uit juni 2012 in de kleur Wit met een 1.595 cc (1.6) Benzine motor, met voorwiel aandrijving, motorcode: 270910, een vermogen van 115 kW (156 pk)
Basildon, Verenigd KoninkrijkMotor voor een 5-deurs Audi Q7 SUV uit september 2008 met een 2.967 cc (3.0) Diesel motor, automaat, met 4x4 aandrijving, motorcode: CAS, een vermogen van 155 kW (211 pk)
De Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.