Motor nodig?

 logo

De beste tweedehands Motor onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Motor te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Over de Onderdelenlijn:

Motor

De Motor is de krachtbron van elke auto en zorgt voor de aandrijving van de wielen. In het geval van een auto is dit een verbrandingsmotor van het type zuigermotor.
Onder druk van de brandstof wordt de Zuiger naar beneden geduwd en door de Krukas omgezet naar een draaiende beweging. Dieselmotoren maken gebruik van zelfontbranding door middel van warmte terwijl een motoren op benzine gebruik maken van bougies (vonkjes).

De Motor is vaak het meest lucratieve onderdeel van een auto. Naast de ouderdom in jaren is het, voor de prijsbepaling, ook belangrijk om te weten hoeveel kilometer een Motor gelopen heeft.

Originele tweedehands Motor onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Motor nodig? Kies dan voor originele, door Motor geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Motor onderdelen.

Motor auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Motor. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een dag een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Populaire Motor merken

Volkswagen, Opel, Mercedes, Renault, Peugeot, Ford, BMW, Toyota, Audi, Volvo, Citroen, Fiat, Nissan, Seat, Suzuki, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Mazda, Honda, Skoda, Chevrolet, Mini, Daihatsu, Alfa Romeo, Chrysler, Landrover, Saab, Subaru en Daewoo

Laatste aanvragen voor een Motor

Sint-Niklaas, BelgiëMotor voor een 3-deurs Fiat Doblo Bestel uit 2015 met een 1.248 cc (1.2) Diesel Common rail (Turbo) motor, handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, een vermogen van 55 kW (75 pk)
Hoogezand, NederlandMotor voor een 5-deurs Alfa Romeo 156 Station uit juni 2005 in de kleur Grijs met een 1.910 cc (1.9) Diesel motor, handgeschakelde 6-bak, met voorwiel aandrijving, motorcode: 937A5000, een vermogen van 110 kW (150 pk)
Eindhoven, NederlandMotor voor een Ford Transit uit oktober 2014 met een 2.198 cc (2.2) Diesel motor, handgeschakelde 6-bak, motorcode: CYF5, een vermogen van 92 kW (125 pk)
Schiedam, NederlandMotor voor een 5-deurs Opel Corsa MPV uit oktober 2010 in de kleur Grijs met een 1.229 cc (1.2) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: A12XER, een vermogen van 63 kW (86 pk)
Dordrecht, NederlandMotor voor een 5-deurs Ford Mondeo Station uit januari 2012 in de kleur Bruin met een 1.560 cc (1.6) Diesel motor, motorcode: T1BB, een vermogen van 85 kW (116 pk)
Streefkerk, NederlandMotor voor een 5-deurs Chevrolet Chevy Camper uit december 1999 in de kleur Wit met automaat, motorcode: 12555506, een Diesel motor
NederlandMotor voor een Fiat Doblo uit november 2003 met een 1.910 cc (1.9) Diesel motor, een vermogen van 46 kW (63 pk)
Arnhem, NederlandMotor voor een 5-deurs Mazda 6. Hatchback uit januari 2005 in de kleur Grijs met een 1.798 cc (1.8) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, motorcode: L8, een vermogen van 88 kW (120 pk)
Heeswijk-Dinther, NederlandMotor voor een 5-deurs Kia Sportage MPV uit maart 2012 in de kleur Oranje met een 1.591 cc (1.6) Benzine Injectie motor, motorcode: G4FD, een vermogen van 99 kW (135 pk)
Medemblik, NederlandMotor voor een Hyundai Santafe uit 2006 met motorcode: G4JP, een Benzine Centrale Injectie motor
De Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.