Motor nodig?

De beste tweedehands Motor onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Motor te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Over de Onderdelenlijn:

Motor

De Motor is de krachtbron van elke auto en zorgt voor de aandrijving van de wielen. In het geval van een auto is dit een verbrandingsmotor van het type zuigermotor.
Onder druk van de brandstof wordt de Zuiger naar beneden geduwd en door de Krukas omgezet naar een draaiende beweging. Dieselmotoren maken gebruik van zelfontbranding door middel van warmte terwijl een motoren op benzine gebruik maken van bougies (vonkjes).

De Motor is vaak het meest lucratieve onderdeel van een auto. Naast de ouderdom in jaren is het, voor de prijsbepaling, ook belangrijk om te weten hoeveel kilometer een Motor gelopen heeft.

Originele tweedehands Motor onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Motor nodig? Kies dan voor originele, door Motor geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Motor onderdelen.

Motor auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Motor. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een uur een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Populaire Motor merken

Volkswagen, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Ford, BMW, Toyota, Audi, Citroen, Volvo, Fiat, Nissan, Suzuki, Seat, Kia, Hyundai, Mitsubishi, Mazda, Honda, Mini, Chevrolet, Skoda, Alfa Romeo, Daihatsu, Landrover, Saab, Chrysler, Subaru en Porsche

Laatste aanvragen voor een Motor

ELBACH, FrankrijkMotor voor een Renault Trafic Bus uit 2015 met handgeschakelde 6-bak, met voorwiel aandrijving, motorcode: R9M, een vermogen van 115 kW (156 pk), een Diesel motor
Zuid-Holland, NederlandMotor voor een Renault Master Bestel uit Oktober 2014 met handgeschakelde 6-bak, motorcode: M9T880, een vermogen van 150 kW (204 pk), een Diesel motor
Putten, NederlandMotor voor een 5-deurs Volkswagen Touran MPV uit Juni 2004 in de kleur Grijs met een 1.598 cc (1.6) Benzine motor, motorcode: BAG, een vermogen van 85 kW (116 pk)
Utrecht, NederlandMotor voor een 3-deurs Volkswagen Golf Cabrio uit Augustus 2001 met een 2.000 cc (2.0) Benzine Multipoint Injectie motor, handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, motorcode: AWG, een vermogen van 85 kW (116 pk)
Hilvarenbeek, NederlandMotor voor een 5-deurs Citroen C3 Hatchback uit November 2013 in de kleur Rood met een 999 cc (1.0) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, een vermogen van 50 kW (68 pk)
Breda, NederlandMotor voor een Volkswagen Crafter uit Maart 2011 met een 2.461 cc (2.5) Diesel motor, motorcode: CEBB, een vermogen van 80 kW (109 pk)
Breda, NederlandMotor voor een Volkswagen Crafter uit Maart 2011 met een 2.461 cc (2.5) Diesel motor, motorcode: CEBB, een vermogen van 80 kW (109 pk)
Apeldoorn, NederlandMotor voor een Opel Corsa uit 2010 met een 1.400 cc (1.4) Benzine motor, motorcode: A14XER
Noord-Scharwoude, NederlandMotor voor een 3-deurs Mazda MX-5 Cabrio uit Maart 2007 in de kleur Grijs met een 1.999 cc (2.0) Benzine motor, een vermogen van 118 kW (160 pk)
Amsterdam, NederlandMotor voor een Audi Q5 uit December 2012 met handgeschakelde 6-bak, een Diesel motor
de Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.