Motor nodig?

 logo

De beste tweedehands Motor onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Motor te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Over de Onderdelenlijn:

Motor

De Motor is de krachtbron van elke auto en zorgt voor de aandrijving van de wielen. In het geval van een auto is dit een verbrandingsmotor van het type zuigermotor.
Onder druk van de brandstof wordt de Zuiger naar beneden geduwd en door de Krukas omgezet naar een draaiende beweging. Dieselmotoren maken gebruik van zelfontbranding door middel van warmte terwijl een motoren op benzine gebruik maken van bougies (vonkjes).

De Motor is vaak het meest lucratieve onderdeel van een auto. Naast de ouderdom in jaren is het, voor de prijsbepaling, ook belangrijk om te weten hoeveel kilometer een Motor gelopen heeft.

Originele tweedehands Motor onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw Motor nodig? Kies dan voor originele, door Motor geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Motor onderdelen.

Motor auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Motor. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een dag een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Populaire Motor merken

Volkswagen, Opel, Mercedes, Renault, Peugeot, Ford, BMW, Toyota, Audi, Volvo, Citroen, Fiat, Nissan, Seat, Suzuki, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Mazda, Honda, Chevrolet, Skoda, Mini, Daihatsu, Alfa Romeo, Chrysler, Landrover, Saab, Subaru en Daewoo

Laatste aanvragen voor een Motor

Elspeet, NederlandMotor voor een Suzuki Swift uit 1992 met een 1.300 cc (1.3) Benzine Injectie motor, motorcode: G13B, een vermogen van 101 kW (137 pk)
Uithoorn, NederlandMotor voor een 5-deurs Chevrolet Epica Sedan uit juni 2007 in de kleur Grijs met een 2.492 cc (2.5) Benzine motor, motorcode: X25D1, een vermogen van 115 kW (156 pk)
Waalwijk, NederlandMotor voor een Toyota Corolla uit 2000 met een 2.000 cc (2.0) Diesel (Turbo) motor, handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, motorcode: 2 CT
Budel, NederlandMotor voor een 5-deurs Ford Focus Station uit maart 2013 in de kleur Grijs met een 1.596 cc (1.6) Benzine motor, handgeschakelde 6-bak, met voorwiel aandrijving, motorcode: JQDB, een vermogen van 110 kW (150 pk)
Eelde, NederlandMotor voor een 5-deurs BMW 5-Serie Sedan uit juni 2012 in de kleur Grijs met een 1.995 cc (2.0) Diesel motor, motorcode: N47D20D, een vermogen van 160 kW (218 pk)
Hierden, NederlandMotor voor een 3-deurs Volkswagen Polo Hatchback uit mei 2003 in de kleur Grijs met een 1.198 cc (1.2) Benzine motor, handgeschakelde 5-bak, met voorwiel aandrijving, een vermogen van 47 kW (64 pk)
Vlijmen, NederlandMotor voor een Ford Transit uit april 2006 met een 2.402 cc (2.4) Diesel motor, motorcode: FXFA, een vermogen van 85 kW (116 pk)
Den Haag, NederlandMotor voor een 5-deurs Mazda 5. MPV uit maart 2006 in de kleur Grijs met een 1.798 cc (1.8) Benzine motor, motorcode: L8, een vermogen van 85 kW (116 pk)
Rotterdam, NederlandMotor voor een 5-deurs Peugeot 308 MPV uit oktober 2010 in de kleur Zwart met een 1.598 cc (1.6) Benzine motor, motorcode: 5FS, een vermogen van 88 kW (120 pk)
Axel, NederlandMotor voor een 5-deurs Ford Focus Hatchback uit oktober 2012 in de kleur Bruin met een 998 cc (1.0) Benzine motor, motorcode: M1DA, een vermogen van 92 kW (125 pk)
De Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.