Versnellingsbak nodig?

De beste tweedehands Versnellingsbak onderdelen vindt u op de Onderdelenlijn. Alle onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de meest betrouwbare demontagebedrijven in Nederland. Door onderdelen voor uw Versnellingsbak te kopen via de Onderdelenlijn bespaart u tot wel 60 procent op de nieuwprijs. Geef uw kenteken op en kom erachter welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw auto.

Plaats een gratis aanvraag

144 auto-demontage bedrijven hebben in totaal 79.481 Versnellingsbakken op voorraad, waarvan 71.164 gebruikte, 5.461 gereviseerde en 2.856 nieuwe

Bekijk in de voorraad

Versnellingsbak

Een Versnellingsbak of gangwissel wordt in bijna alle motorvoertuigen toegepast om het vermogen van de verbrandingsmotor op een efficiënte manier naar de wielen over te brengen. Een verbrandingsmotor levert zijn maximale vermogen en koppel slechts in een beperkt toerentalgebied. Een Versnellingsbak zet het optimale toerental van de Motor om naar een ander, doorgaans lager toerental van de Tussenas . Vaak wordt hierbij ook nog gebruik gemaakt van een toerentalsensor.

Tegenwoordig onderscheidt men drie types versnellingsbakken:

• handgeschakelde Versnellingsbak

De bestuurder bepaalt hier handmatig wanneer de auto naar een lagere of hogere versnelling moet. Dit gebeurt middels een Versnellingspook in combinatie met het intrappen van een koppelingspedaal.

• halfautomatische Versnellingsbak

De bestuurder bepaald hier naar welke versnelling de auto moet. Dit gebeurt middels het gebruik van elektronische sensoren zonder gebruik van een kopellingspedaal.

• automatische Versnellingsbak

Bij een automatische Versnellingsbak hoeft de bestuurder helemaal niet meer te bepalen wanneer er geschakeld wordt, dit gebeurt namelijk automatisch. Een automatische Versnellingsbak heeft 4 standen: Parkeerstand, Vooruit rijden, Achteruit rijden en Neutraal.

Originele tweedehands Versnellingsbak onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen voor uw nodig? Kies dan voor originele, door geproduceerde producten, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit koopt. Tweedehands onderdelen zijn vele malen voordeliger dan nieuwe onderdelen bij de dealer. Met tweedehands onderdelen bespaart u tot meer dan de helft in vergelijking met de nieuwprijs.

Bij de Onderdelenlijn zijn 149 gerenommeerde demontagebedrijven aangesloten die voor u zorgvuldig de bruikbare onderdelen hebben uitgezocht. Onderdelenlijn.nl is daarmee dé webshop voor tweedehands Versnellingsbak onderdelen.

Versnellingsbak auto-onderdelen zoeken

U kunt eenvoudig een aanvraag doen door uw kenteken in te voeren. Kloppen de gegevens? Dan kunt u direct zien welke onderdelen er beschikbaar zijn voor uw Versnellingsbak. Ook wordt uw aanvraag verstuurd naar alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen reageren zodra zij het gewenste onderdeel voor u in huis hebben. Vaak ontvangt u al binnen een uur een reactie. U onderhandelt direct met de betreffende aanbieder over de prijs en de voorwaarden.

Populaire Versnellingsbak merken

Laatste aanvragen voor een Versnellingsbak

Sjælland, Denemarken
Versnellingsbak voor een Ford Mondeo III uit December 2010 4Dr, Bus, Diesel, 6 Bak, 4x4, Versnellingsbakcode: MT82
Noord-Holland, Nederland
Versnellingsbak voor een Ford Transit uit 2011 Diesel, 6 Bak
Limburg, Nederland
Versnellingsbak voor een Suzuki Swift uit Januari 2011 2Dr, Hatchback, 69 kW, Benzine, 1.200 cc, 5 Bak, Voorwiel
Limburg, Nederland
Versnellingsbak voor een Fiat Doblo uit November 2017 70 kW, Diesel, 5 Bak
Noord-Brabant, Nederland
Versnellingsbak voor een Ford Focus C-Max 1.8 16V uit November 2005 4Dr, MPV, Kleur voertuig: Blauw, 92 kW, Benzine, 1.798 cc, Automaat
Noord-Holland, Nederland
Versnellingsbak voor een Jeep Cherokee/Liberty 2.4 16V uit November 2002 4Dr, Station, Kleur voertuig: Zwart, Motorcode: 1, 108 kW, Benzine, 2.429 cc, 5 Bak, 4x4
Zeeland, Nederland
Versnellingsbak voor een Peugeot 5008 I 1.6 VTI 16V uit Januari 2010 4Dr, MPV, Kleur voertuig: Grijs, Motorcode: 5F05, 88 kW, Benzine, 1.598 cc, 5 Bak, Voorwiel
Verenigd Koninkrijk
Versnellingsbak voor een BMW X1 uit December 2016 SUV, Diesel, 6 Bak, 4x4, Versnellingsbakcode: GS6X60DA
Warminsko-Mazurskie, Polen
Versnellingsbak voor een Fiat Ducato uit 1991 2Dr, Camper, 70 kW, Diesel (Turbo), 2.500 cc, 5 Bak, Voorwiel, Versnellingsbakcode: 25
Noord-Brabant, Nederland
Versnellingsbak voor een Chevrolet Aveo 1.2 16V LPG uit Januari 2010 2Dr, Sedan, Kleur voertuig: Rood, 60 kW, Benzine, 1.206 cc, 5 Bak, Voorwiel
de Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.