Bespaar tot 60% op de nieuwprijs met auto-onderdelen van de autosloperij

Met gebruikte auto-onderdelen, geselecteerd door een gerenommeerde autosloperij, bent u vaak tot meer dan de helft goedkoper uit dan bij de dealer. Op Onderdelenlijn.nl vindt u de beste, tweedehands onderdelen van professionele demontagebedrijven. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een bumper, motor, versnellingsbak, achterlicht, koplamp of uitlaat, u vindt het op Onderdelenlijn.nl.

U kunt eenvoudig een aanvraag doen, door het type auto of uw kenteken op te geven en in te vullen wat voor onderdeel u zoekt. Meer dan 148 aangesloten autosloperijen kunnen uw aanvraag bekijken en reageren. Heeft u bij een autosloperij een geschikt onderdeel gevonden? U kunt zonder tussenkomst van Onderdelenlijn.nl direct onderhandelen met het betreffende demontagebedrijf. Op werkdagen heeft u vaak binnen 10 minuten de eerste reacties van gerenommeerde autosloperijen binnen. Heeft u toch geen succes met uw aanvraag? Probeer het een paar dagen later nog een keer. Immers wat vandaag niet op onze autosloperijen voorradig is, kan twee dagen later in tienvoud aanwezig zijn.

Zoeken in auto-onderdelen database

De demontagebedrijven die bij Onderdelenlijn.nl zijn aangesloten, zijn gespecialiseerd in het hergebruik van tweedehands auto-onderdelen. U kunt zoeken in de auto-onderdelen database van Onderdelenlijn.nl. Hier vindt u meer dan 5.661.363 onderdelen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderdelen, voor alle verschillende merken. Dagelijks worden er nieuwe onderdelen online gezet.

Geschiedenis

Onderdelenlijn.nl is in 1990 opgericht om vraag en aanbod van gebruikte onderdelen bij elkaar te brengen. In de loop der jaren hebben wij een online systeem ontwikkeld, waarmee een autosloperij eenvoudig een onderdeel online kan zetten en particulieren of autobedrijven deze producten makkelijk kunnen vinden. Inmiddels zijn er via Onderdelenlijn.nl al meer dan 10 miljoen onderdelen verkocht. Maandelijks worden er 40.000 aanvragen gedaan, waarvan ruim 75% leidt tot een succesvolle transactie.

Komt u er niet helemaal uit? Onze professionele klantenservice helpt u graag verder.