De voordeligste bumpers

Heeft u nieuwe bumpers voor uw auto nodig? Als u bij de dealer bumpers aanschaft voor de voor- of achterzijde van uw auto, bent u vaak een aanzienlijk bedrag kwijt. Dat terwijl tweedehands bumpers, mits zorgvuldig uitgezocht en opgeknapt, vaak net zo goed zijn.

Onderdelenlijn.nl helpt u bij het vinden van de meest geschikte bumpers. Als bemiddelaar tussen vraag en aanbod van tweedehands onderdelen, zijn wij al sinds 1990 gespecialiseerd in het aanbieden van auto-onderdelen die zijn uitgezocht door de beste demontagebedrijven van Nederland.

Demontagebedrijven

Bij Onderdelenlijn.nl zijn meer dan 149 demontagebedrijven aangesloten, die gezamenlijk meer dan 4.870.340 onderdelen voor u hebben gereviseerd. Dagelijks komen zij nog bruikbare onderdelen tegen, die zij direct op de website plaatsen.

Of u nu particulier bent, of een bedrijf heeft waarbij u te maken heeft met auto-onderdelen. Het is beslist de moeite waard om zo nu en dan eens door onze database te speuren, of een aanvraag te doen.

Het doen van een aanvraag is reuze eenvoudig. U geeft aan wat voor auto u rijdt (dit kan eenvoudig door uw kenteken in te vullen) en vertelt vervolgens wat voor onderdeel u zoekt. Heeft u een voor- of achterbumper nodig? Dan geeft u dit aan en uw aanvraag komt binnen bij alle aansloten demontagebedrijven. Zij kunnen direct reageren als zij het gewenste onderdeel in huis hebben. Heeft u de juiste bumpers voor uw auto gevonden? Dan kunt u direct, dus zonder tussenkomst van Onderdelenlijn.nl, onderhandelen met de aanbieder.

Betrouwbaar

Onderdelenlijn.nl is voordelig en bovendien betrouwbaar. Bij ons zijn uitsluitend demontagebedrijven aangesloten die over alle nodige papieren beschikken. Komt u er toch niet helemaal uit? Dan hebben wij een professionele klantenservice die voor u klaarstaat.

Niet voor niets hebben via Onderdelenlijn.nl honderdduizenden auto-onderdelen een nieuwe eigenaar gevonden. Iedere maand bezoeken miljoenen mensen onze website en wekelijks worden er rond de tienduizend aanvragen gedaan. Maar liefst driekwart daarvan leidt tot een geslaagde transactie.

de Onderdelenlijn gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan? Kies dan voor Instellingen aanpassen. Of bekijk meer informatie.