De voordeligste bumpers

Heeft u nieuwe bumpers voor uw auto nodig? Als u bij de dealer bumpers aanschaft voor de voor- of achterzijde van uw auto, bent u vaak een aanzienlijk bedrag kwijt. Dat terwijl tweedehands bumpers, mits zorgvuldig uitgezocht en opgeknapt, vaak net zo goed zijn.

Onderdelenlijn.nl helpt u bij het vinden van de meest geschikte bumpers. Als bemiddelaar tussen vraag en aanbod van tweedehands onderdelen, zijn wij al sinds 1990 gespecialiseerd in het aanbieden van auto-onderdelen die zijn uitgezocht door de beste demontagebedrijven van Nederland.

Demontagebedrijven

Bij Onderdelenlijn.nl zijn meer dan 148 demontagebedrijven aangesloten, die gezamenlijk meer dan 5.661.364 onderdelen voor u hebben gereviseerd. Dagelijks komen zij nog bruikbare onderdelen tegen, die zij direct op de website plaatsen.

Of u nu particulier bent, of een bedrijf heeft waarbij u te maken heeft met auto-onderdelen. Het is beslist de moeite waard om zo nu en dan eens door onze database te speuren, of een aanvraag te doen.

Het doen van een aanvraag is reuze eenvoudig. U geeft aan wat voor auto u rijdt (dit kan eenvoudig door uw kenteken in te vullen) en vertelt vervolgens wat voor onderdeel u zoekt. Heeft u een voor- of achterbumper nodig? Dan geeft u dit aan en uw aanvraag komt binnen bij alle aansloten demontagebedrijven. Zij kunnen direct reageren als zij het gewenste onderdeel in huis hebben. Heeft u de juiste bumpers voor uw auto gevonden? Dan kunt u direct, dus zonder tussenkomst van Onderdelenlijn.nl, onderhandelen met de aanbieder.

Betrouwbaar

Onderdelenlijn.nl is voordelig en bovendien betrouwbaar. Bij ons zijn uitsluitend demontagebedrijven aangesloten die over alle nodige papieren beschikken. Komt u er toch niet helemaal uit? Dan hebben wij een professionele klantenservice die voor u klaarstaat.

Niet voor niets hebben via Onderdelenlijn.nl honderdduizenden auto-onderdelen een nieuwe eigenaar gevonden. Iedere maand bezoeken miljoenen mensen onze website en wekelijks worden er rond de tienduizend aanvragen gedaan. Maar liefst driekwart daarvan leidt tot een geslaagde transactie.