Voordelige gebruikte motor kopen?

Of u nu een professionele garage heeft, voor uw hobby graag auto’s opknapt of een motor zoekt omdat uw vorige motorblok het heeft begeven, u vindt de voordeligste auto-onderdelen op Onderdelenlijn.nl.

De prijs van een motor op Onderdelenlijn.nl is vele malen lager dan de nieuwprijs bij de dealer. De prijzen van onze onderdelen liggen tot wel 60 procent onder de nieuwprijs. Zodoende kunt u honderden euro’s besparen op de aanschaf van een motor.

De auto-onderdelen die worden aangeboden op onze website, zijn afkomstig van professionele demontagebedrijven, die de beste onderdelen voor u uitzoeken. Na een succesvolle aanvraag kunt u direct contact opnemen met de aanbieders. Zonder tussenkomst van Onderdelenlijn.nl kunt u met hen verder praten over de prijs, de staat van het onderdeel en de leveringsmogelijkheden.

Aanvraag

Een aanvraag doen is eenvoudig. U geeft uw kenteken op of voert handmatig in voor wat voor auto u een motor nodig heeft en u vult in welk type motor u zoekt. Vervolgens krijgen alle demontagebedrijven deze aanvraag binnen. Zij kunnen hier direct op reageren als zij uw motor in huis hebben.

Op deze manier zijn er via Onderdelenlijn.nl al tienduizenden auto-motoren verkocht. Motoren die normaal gesproken een veelvoud kosten, vindt u via Onderdelenlijn.nl tegen de meest scherpe prijzen. Mede daarom komen meer dan 500.000 bezoekers iedere maand op onze website. Iedere week krijgen wij rond de duizend nieuwe aanvragen voor motoren binnen en rond de 75 procent van deze aanvragen leidt tot een transactie.

Dagelijks nieuwe onderdelen

Heeft u na een aanvraag onverhoopt toch geen succes? Probeer het dan na een paar dagen nog een keer. Als het type motor voor uw auto vandaag nog niet beschikbaar is, is deze dat morgen misschien wel. Iedere dag komen er namelijk nieuwe onderdelen bij op onze website en bij de autosloperijen.

Ook kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar als u geen succes heeft met uw aanvraag of andere specifieke vragen heeft.

Aanvraag plaatsen voor motoren

Plaats een aanvraag voor uw Motoren