Vind de beste gebruikte auto-onderdelen

Bent u op zoek naar auto-onderdelen? Onderdelenlijn.nl is dé bemiddelaar die vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen bij elkaar brengt. Kies uit ruim 5.600.085 online onderdelen van gerenommeerde sloop- en demontagebedrijven.

Bij Onderdelenlijn.nl zijn meer dan 149 van de beste sloperijen of autodemontagebedrijven van Nederland aangesloten. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het hergebruik van auto-onderdelen die nog in goede staat verkeren. Bruikbare auto-onderdelen zetten zij online. In een overzichtelijke auto-onderdelen database kunt u nagenoeg alle onderdelen vinden.

Aanvraag

U kunt via ons systeem ook eenvoudig goede, gebruikte auto-onderdelen aanvragen. Geef uw kentekennummer op of voer uw model auto in en geef aan wat voor auto-onderdeel u nodig heeft. Vaak krijgt u al binnen een half uur een reactie van een professioneel demontagebedrijf dat de juiste producten in huis heeft. Ruim 75% van de aanvragen leidt dan tot een transactie.

Behalve een aanvraag doen, kunt u dus ook zelf onderdelen opzoeken in een overzichtelijke database. U ziet direct bij welke sloperij het product voorradig is en hier vindt u alle andere relevante gegevens.

Heeft u een gewenst onderdeel gevonden? U kunt direct met de aanbieder onderhandelen. Zonder tussenkomst van Onderdelenlijn.nl kunt u met de leverancier praten over de prijs, de staat van het onderdeel, garantie en/of de verzendingsmogelijkheden.

Waarom Onderdelenlijn.nl?

Met de aankoop van gebruikte auto-onderdelen bespaart u vaak tot meer dan de helft van de nieuwprijs. Natuurlijk wilt u er wel zeker van zijn dat de gebruikte onderdelen in een goede staat verkeren. Bij Onderdelenlijn.nl zijn 149 betrouwbare, professionele demontagebedrijven aangesloten, die gespecialiseerd zijn in het hergebruik van auto-onderdelen. Niet voor niets trekt Onderdelenlijn.nl maandelijks miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Met een database met meer dan 5.600.085 onderdelen kunt u nagenoeg alle gewenste auto-onderdelen vinden.

Daarnaast heeft Onderdelenlijn.nl een professionele klantenservice die u graag te woord staat.