De beste tweedehands auto onderdelen

Bespaar tot meer dan de helft van de nieuwprijs met de aankoop van tweedehands auto onderdelen. Op Onderdelenlijn.nl vindt u gebruikte auto onderdelen die wel 60 procent voordeliger zijn dan nieuwe onderdelen.

Op Onderdelenlijn.nl staan meer dan 5.602.593 tweedehands auto onderdelen op voorraad. Deze onderdelen zijn beschikbaar via 149 professionele sloopbedrijven, die gespecialiseerd zijn in hergebruik van auto onderdelen. U kunt eenvoudig een aanvraag doen of zelf onderdelen opzoeken in de overzichtelijke database.

Onderdelen zoeken

De tweedehands auto onderdelen die u vindt op Onderdelenlijn.nl zijn afkomstig uit sloopauto’s. Regelmatig zitten deze afgedankte auto’s nog vol met bruikbare onderdelen. Professionele sloopbedrijven halen deze tweedehands auto onderdelen uit de wagens en stellen de auto-onderdelen beschikbaar voor hergebruik.

Zodra u een aanvraag doet, zien de sloperijen dit en kunnen zij reageren, als zij het gewenste onderdeel in huis hebben. Als u een aanvraag doet, krijgt u waarschijnlijk al binnen enkele tientallen minuten de eerste reacties binnen.

Vervolgens kunt u direct met de aanbieder van het onderdeel praten over de prijs, de staat van het product en andere relevante gegevens. Dit gebeurt allemaal zonder tussenkomst van Onderdelenlijn.nl.

Ook kunnen de in hergebruik gespecialiseerde sloperijen op eenvoudige wijze hun producten in een online database op laten nemen. In deze voorraad van 5.602.593 tweedehands auto onderdelen kunt u zelf zoeken naar het door u gewenste auto-onderdeel.

Komt u er niet helemaal uit? Onderdelenlijn.nl heeft een professionele klantenservice die u graag bijstaat.

Mocht u een bepaald onderdeel niet kunnen vinden, dan is het de moeite waard het een paar dagen later nog eens te proberen. Dagelijks zetten gerenommeerde demontagebedrijven nieuwe tweedehands auto onderdelen online.

Voor wie is Onderdelenlijn.nl?

Al sinds 1990 is Onderdelenlijn.nl dé specialist in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in tweedehands auto onderdelen. Particulieren en bedrijven op zoek naar auto onderdelen kunnen deze vervolgens gemakkelijk vinden. Ruim 75 procent van de aanvragen op 40.000 leidt uiteindelijk tot een transactie. Maandelijks bezoeken 500.000 bezoekers uit binnen- en buitenland de website en door de jaren heen zijn er via 40.000 al meer dan 10 miljoen onderdelen verkocht.