Versnellingsbak nodig? Kijk op Onderdelenlijn.nl

Het kan voorkomen dat u, uw versnellingsbak moet vervangen. Vanwege slijtage of misschien werken een of meerdere onderdelen niet meer naar behoren. Vaak is repareren geen optie, maar een nieuwe versnellingsbak aanschaffen is een dure grap.

Onderdelenlijn.nl biedt dé oplossing. Dagelijks “ontdekken” bij ons aangesloten demontagebedrijven versnellingsbakken en andere auto-onderdelen die het nog perfect doen. De gecertificeerde bedrijven halen de versnellingsbakken en andere onderdelen zorgvuldig uit de auto en knappen deze waar nodig op.

Voordelig

U kunt deze tweedehands onderdelen, bijvoorbeeld een versnellingsbak, aanschaffen voor een prijs die vele malen lager ligt dan die bij de dealer. Vaak bent u met een aankoop via Onderdelenlijn.nl tot wel de helft voordeliger uit.

Een aanvraag doen via Onderdelenlijn.nl is zeer eenvoudig. U geeft aan voor wat voor type auto u een onderdeel nodig heeft. Dit kan handmatig of door uw kenteken in te vullen en vervolgens vult u de naam en zoveel mogelijk specifieke kenmerken van het onderdeel in. De aanvraag komt hierna terecht bij alle aangesloten demontagebedrijven. Zij kunnen direct reageren.

Vaak krijgt u binnen 5 minuten de eerste reacties al binnen. Heeft een demontagebedrijf de versnellingsbak die past bij uw auto? Dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder en verder onderhandelen.

Milieu

Een aankoop via onze website is voordelig en daarnaast nog eens goed voor het milieu. Onderdelen die anders op de schroot belanden, maar waar u nog jaren plezier van kunt hebben, worden via ons weer op de markt gebracht. Mede daarom ontvangen wij iedere maand ruim 500.000 bezoekers uit binnen- en buitenland op onze website. Sinds 1990 hebben er via Onderdelenlijn.nl meer dan 2,5 miljoen verkopen plaatsgevonden.

Aanvraag plaatsen voor versnellingsbakken

Plaats een aanvraag voor uw Versnellingsbakken